• Tala Fou

Le aga'i i luma atina'e o le afifiina

Le aga'i i luma atina'e o le afifiina

Muamua, o le fausiaina o mea foupa'u fa'afefete afifi manatu fa'apipi'i

1. Alu lanu meamata

Fa'aaoga atoatoa otaota e gaosia ai mea foupa'u fa'afefete afifi mea fa'apipi'i, ma fa'atupuina fa'amalosi le afifiinapa'u fa'afefete afifi meafaitino.

I tausaga talu ai nei, o atunuu i fafo na faʻamalosia malosi le toe faʻaaogaina o pepa otaota, ma o ona taunuuga e ofoofogia.O loʻo lipotia mai o le E-cubeTM mea faʻapipiʻi na gaosia talu ai nei e le kamupani E-Tech a le Iunaite Setete o loʻo faia i pepa otaota toe faʻaaogaina, e pei o se sikuea sikuea, lea e mafai ona faʻafefe ai oloa e pei o fuamoa i totonu o le pusa ma aloese mai le taʻe.Pe a faʻatusatusa i le foam, E-cubes e faigofie ona faʻaaogaina e fai ma faʻatumu, e mafai ona faʻatumu i oloa o soʻo se foliga, e toe faʻaaogaina, biodegradable ma e le oona.O le LongView Company talu ai nei na faʻalauiloa ai se ato pepa faʻatau oloa e sili ona lelei ma se au e mafai ona lolomi i le tolu i le fa lanu ma gaosia mai taga pepa kraft toe faʻaaogaina, lea e vaevaeina i kraft, bleached ma isi lanu.E ui lava o le tau o lenei taga pepa e sili atu le taugata nai lo taga palasitika, o le taamilosaga o auaunaga e umi ma e mafai ona tauva ai.O le kamupani Biocope a le Iunaite Setete o se kamupani faʻapipiʻiina meafaitino ma meafaitino gaosi mea, na faʻalauiloaina talu ai nei le ipu vai muamua na faia i mea polymer PLA na faʻapipiʻiina mai saito.O le oloa na muamua tu'uina atu i Ta'aloga Olimipeka a Sini, ma ua fa'alauiloa i le maketi a Amerika ma ua talia lelei.Fai mai le kamupani o mea faitino o le ipu e faia i lenei mea fou e mafai ona faʻatusatusa i le suauu-faʻavae palasitika faʻapipiʻi, ae talu ai e maua mai i laʻau ma e mafai ona pala atoa, o lona siosiomaga faʻatinoga e le mafai ona faʻatusalia e le suauu- fa'avae synthetic plastics.E mafai ona lafoa'i ma otaota mea'ai e aunoa ma se togafitiga, ma e mafai ona talepe le ipu i le vai, carbon dioxide ma mea fa'alakalafa fa'atasi mapa'u fa'afefete afifi otaota mea'ai.

Laasaga 2 Fa'avasega

I aso nei, o manaoga o tagata mo le taumafaina o meaʻai e suia i le itu o le tele-faʻamatalaga ma le faʻavasegaina, o lea na faʻapipiʻiina ai le gaosiga o meaʻai i le atinaʻeina o laina sili atu ona fetuutuunai ma telefoni feaveaʻi, e masani lava o le atinaʻeina o se oloa afifiina fou e manaʻomia le 2 tausaga, ma o le taimi nei na o le afa. i le tausaga, e mafai ona lisiina le oloa.O lenei mea e faʻaalia atoatoa ai o atinaʻe faʻapipiʻi e atiaʻe ituaiga fou ma oloa fou vave ma i se taimi puupuu.I le taimi lava e tasi, o kamupani faʻapipiʻi o loʻo tuuto atu i le tuʻuina atu i tagata faʻatau le sili atu ona faigofiepa'u fa'afefete afifi afifiina.E tusa ai ma le faitau aofaʻi o tagata, e oʻo atu i le 2020, o le tele o atunuʻu o le a ulufale atu i le sosaiete matutua, o kamupani faʻapipiʻi e matuaʻi manatu atoatoa i manaʻoga o tagata matutua mo le afifiina o oloa, na amata ona atiaʻe le afifiina e faʻafetaui i uiga o tagata matutua i le lumanaʻi, e pei o le ufiufi sipi, faigofie ona tatala le ufiufi pito i luga uamea, toso tamatamailima faalua.

55

Ina ia mafai ona fai afifi meaaipa'u fa'afefete afifi faigofie ma matagofie, faigofie e tatala ma teuina, pisinisi faʻaauau ona faʻafeiloaʻi mama gaosi oloa afifiina fou i le maketi.Oloa.Polypropylene / acetaldehyde vinyl alcohol / polypropylene mea e faʻaaogaina i luga o le pito o meaʻai laiti afifi, ina ia faigofie ona tatala;O meaʻai vave buns o loʻo faʻapipiʻiina i le Juku ata ma tuʻuina atu i luga o papatusi e faia i le pepa malo sulfate bleached, lea e mafai ona foia ai le faʻafitauli o le taoina o le lotoifale i le taimi ua tuanaʻi, e manaʻomia ai le tele o galuega ma le fesuisuiai o uiga lelei, ma e mafai foi ona faʻalauteleina le ola.O papatusi e faia i le laupapa sulfate malō e fa'afefeteina o lo'o fa'apipi'iina i se pa'u ga'o e mafai ona tatalia le maualuga o le vevela o ogaumu tao fa'apea fo'i ma le mālūlūina pe a mae'a togafitiga..

maualalo le vevela.Ina ia faʻamautinoa le saogalemu o tagata faʻatau, tatala le anti-gaoipa'u fa'afefete afifi afifiina e masani ona faʻaaogaina mo oloa eseese.O nisi o kamupani vailaau ua taulamua i le faaaogaina o le afifiina o fa'amaufa'ailoga e tete'e i le gaoi.O lenei ituaiga o afifi saogalemu e faʻamautinoa ai le lelei o oloa o loʻo faʻaaogaina foi i fale gaosi meaʻai, susu, meainu ma isi afifi.

 

3. afifiina fetuutuunai

E tusa ma le 20% o oloa faʻatau i luga o le maketi i aso nei o loʻo sau i le fetuutuunaipa'u fa'afefete afifi afifiina.E tusa ai ma le suʻesuʻega, o le flexo lomitusi na maua ai le 75% o le maketi faʻapipiʻi faʻapipiʻiina mea ata tifaga i le Iunaite Setete i le 1996, 85% i le 2000, ma le 95% i le 2002. a $20 piliona pisinisi, fa'amauina mo le 17% o le aofa'i o maketi afifiina o le $114 piliona, avea ma vaega lona lua sili ona tele o le maketi afifiina, ae o le Iunaite Setete oloa gaosi oloa gaosi oloa afifiina fetuutuunai maketi alamanuia o le tele lava.Le alamanuia afifiina fetuutuunai e tele vaega tuputupu aʻe e pei o le faʻafefe faʻauʻu afifiina, germicidal taga vaivai, ato tūsaʻo ma afifi meaai.

 33

O maketi faʻapipiʻi faʻapipiʻi sili ona tele e tolu ma le tele o atinaʻe gafatia i le lumanaʻi: Muamua, o mea tau faʻatoʻaga fou, o le taimi nei o le afa o faʻatoʻaga o loʻo faʻaaogaina faʻapipiʻi fetuutuunai, ae i le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaalia ai o nisi o mea taufaatoaga o le a atiaʻe i le itu o le. aseptikipa'u fa'afefete afifi afifiina ona o meafaigaluega fa'aisa ma fa'aleleia atili fa'atekonolosi.O le lona lua o vailaʻau, e ui o le afifiina o le pulupulu e le o iai i le afifi atoatoa fetuutuunai i le uiga, ae naʻo le pito i luga o le alumini pepa poʻo le faʻapipiʻi faʻapipiʻi e patino i lepa'u fa'afefete afifi afifiina lautele, ae o lona atinaʻe e televave.O le lona tolu o le maketi o taumafa, ma o le maketi meaai fagafao o se tasi lea o mea taua.

I tausaga talu ai nei, ona o le televave o le atinaʻeina o fagu PET, o le aofaʻi o apa uʻamea o meainu suamalie na faʻatatau mo le aofaʻi o meainu suamalie uma ua faʻaitiitia, mai le 55% i le 1991 i le 48.3% i le 1999, ma o le faʻaaogaina o fagu tioata ua i ai. faʻaitiitia foi ma le mataʻutia, mai le 12% o le aofaʻi o fagu inu i le 1990 i le 0.8% i le 1999. O loʻo faʻapipiʻiina mea inu suamalie i le Iunaite Setete ua vaeluaina i le va o apa uʻamea ma fagu PET, ae o fagu PET e iai se lumanaʻi lautele.I totonu o pusa meainu, o fagu PET na sili ona televave, mai le 11.4 piliona i le 1992 i le 24.2 piliona i le 2001. O le numera o fagu tioata na pa'ū mai le 14.2 piliona i le 1992 i le 8.2 piliona i le 2001. E le gata i lea, o le tuputupu aʻe o ato tolu-dimensional mo meainu. o oloa afifiina foi e fai si vave 4. Fa'amatalaga opa'u fa'afefete afifi afifiina.

Package puff pastry O faiga fa'aautomatika fa'apipi'i ua fa'aaogaina lautele, e pei o faiga o fa'amaumauga.Ina ia faʻafeiloaʻi tagata faʻatau,pa'u fa'afefete afifi kamupani afifiina e masani ona faʻaogaina le tele o faʻamatalaga faʻamatalaga faiga, aua e manaʻomia e le malopa'u fa'afefete afifi afifiina oloa e faʻailogaina i meaʻai meaʻai, faʻatonuga mo le faʻaogaina, tulafono faʻapipiʻi, faʻapea le faiga faʻailoga agai i le atinaʻeina o faʻamatalaga e tele-galuega.

Talu ai nei, na fausia ai e saienitisi se masini suʻesuʻe faʻapipiʻi fou, lea e mafai ona iloa le taimi e pala ai se meaʻai poʻo se mea inu.O lenei masini fou e iloa ai le lelei o meaʻai e aofia ai sensors ma scanners, o lona malosi e sau mai le leitio galu emitted e le scanner, o le mea autu o le sensor o le taʻitaʻia, pe a afifiina meaai, e tuu i totonu o le pusa meaai.I le suʻesuʻeina, e naʻo le tagata asiasi e manaʻomia le faʻasino atu o le scanner i meaʻai e faʻaosoina ai galu leitio, o le faailo o le leitio e tuʻuina atu e le scanner o le a mafua ai ona tete le meaʻai, ma i le taimi lava e tasi, o le galu musika o le a atagia i le puipui. o le pusa meaʻai, ona tuʻuina atu lea i le masini e ala i le faʻaaogaina o se faʻamaumauga masani e faʻavasega ai le tikeri o le vibration, le taimi o le vibration conduction ma le saoasaoa o le taʻavale o le musika.O le taimi o le faʻaleagaina o meaʻai faʻataʻitaʻi e mafai ona faʻamaonia i se taimi vave, ma o le suʻesuʻeina e saʻo lelei.

 22

5. Fa'amamapa'u fa'afefete afifi afifiina

O le fa'aleleia atili o le afifiina o le aseptic o le a fa'aitiitia ai le mana'omia o mea fa'a'aisa.Aseptic afifiina e mafai ona ausia faalua le iʻuga i le afa o le taumafaiga, faʻasao lelei meaʻai, ma e taugofiepa'u fa'afefete afifi auala afifiina.6. O le afifi mama o le a faʻaauau pea le alualu i luma

O le fa'aitiitia o le lelei o le afifiina o le aga'i lea i le lumana'i.O le fa'aogaina o pusa fe'avea'i mama ma apa palasitika ma fagu nai lo ipu tioata ma u'amea e mafai ona fa'aitiitia ai tau o felauaiga.

 

7. Fa'ailoapa'u fa'afefete afifi afifiina mo auaunaga e-pisinisi o le a vave ona atiaʻe

O le faʻapipiʻiina o se fesoʻotaʻiga taua i felauaiga faʻaalia, ma o le faʻavavevaveina o le faʻasalalau faʻasalalau ua faʻateleina ai le manaʻoga mo le afifiina.I le 2015, na tuʻuina atu ai e le atunuʻu le 20.67 piliona o faʻasalalauga faʻasalalau, faʻatasi ai ma le "faʻapisinisi tele, faʻafouina" e matua lauiloa, o le ai ai se numera tele o pisinisi laiti ma feololo, o le a faʻaauau pea ona tulaʻi mai le manaoga o lomitusi faʻapipiʻiina, o le a aumaia. avanoa tau atina'e mo atina'e afifiina.

 

8. Atamaipa'u fa'afefete afifi afifiina

Faatasi ai ma le paʻu o tau o oloa ma le faʻaleleia o le faʻatinoga, o le afifiina atamai o le a ausia ai le atinaʻe sili atu.E le gata i lea, o le maualuga o le gauai atu o tagata lautele i le saogalemu o meaʻai ma le manaʻomia o le puipuia o meaʻai e pala o le a maua ai se malosi malosi mo le tuputupu aʻe o pusa atamai.I le faaopoopo atu i le faʻalauteleina o le ola o meaʻai, meainu, vailaʻau ma isi oloa, o nei afifi atamai o loʻo tauaveina foi le avega o le faʻaleleia atili o oloa.

 

9. Le lumanaipa'u fa'afefete afifi fale gaosi oloa o le a faatelevaveina le atinaʻeina o le faʻatonuga

E tusa ai ma faʻamaumauga a le China Packaging Federation, o le aofaʻi o pisinisi faʻapipiʻi i Saina ua oʻo i le 300,000, lea e naʻo le 20,000 pisinisi i luga aʻe o le fua, ma 90% o pisinisi laiti ma feololo.O le tele o kamupani o lo'o lisiina i totonu o pisinisi fa'apipi'i o lo'o i ai le fua o tupe maua e tusa ma le 2 piliona yuan, lea e la'ititi pe a fa'atusatusa i le aofa'i o le maketi tiliona a le alamanuia.O pisinisi afifiina TOP5 i le Iunaite Setete na sili atu i le 70% o le maketi, pe a faatusatusa i le maketi matua, o loʻo maualalo pea le faʻaogaina o alamanuia faʻapipiʻi a Saina.I le lumanaʻi, o le a faʻavavevaveina le atinaʻeina o le faʻasalalauga, lea o le a aumaia ai tulaga talafeagai mo le taʻitaʻia o atinaʻe afifiina e faʻavavevave ai le tuʻufaʻatasia o alamanuia, ausia le faʻalauteleina o le faʻalauteleina ma faʻalauteleina sea maketi.

 11

O le aga'i i luma o lepa'u fa'afefete afifi afifiina meaai

1. Koneteina palasitika nai lo isi koneteina meafaitino

Ole tele ole mea'ai foupa'u fa'afefete afifi afifiina e masani lava ona faʻavae i luga o oloa petrochemical e pei o mea mata, ma sili atu ma sili atu tagata e naunau e faʻaaoga apa palasitika ma fagu, lea o le a suia ai oloa tioata ma i nisi tulaga oloa uʻamea, aua e mama ma mafai ona faʻaititia le tau o felauaiga.O mea fa'apipi'i alava masani e fa'asolosolo fa'ate'a ese, ma o le mea e sili ona suia atoa ai le cellophane o le polypropylene film.

 

2. Faʻaitiitiga ma le faʻamavaeina o afifi

Mo se faʻataʻitaʻiga, i Hangzhou, na faʻasalalau e le fale gaosi oloa faʻasalalau le tala o se tamaʻi walnut "na lavea le 30 miliona yuan i se samala".O tama'i walnuts masani e alu ai le taimi ma galue malosi e 'ai.A uma ona aveese le atigi ma faia le aano o manu i ni afifi laiti, o le faatauina atu o tama'i walnuts Hangzhou e faateleina i le 30 miliona yuan i le tausaga;Ma Shanghai Old City God Temple pi manogi, e fia tausaga o afifi po o foliga tuai, o ai le teine ​​o le a uuina se afifi tele o pi manogi i le auala e lamu ai?O pusa masoa, ae le o le 250g pack, o le 500g pack, aisea e le faia ai pepa ta'itasi e 10g, 20g po'o nai tama'i afifi fa'alua e mafai ona fa'aaoga?

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Shanghai Old wine" a China Carving Factory na suia ona foliga tuai ma faʻaaogaina le mamanu o le Shikumen i uiga faʻaleaganuʻu a Shanghai e pei o le faʻapipiʻiina i fafo, lea na vave ona lavea.O se fa'ailoga o le ai ai sukalati, ma o fasi pepa ta'itasi sa lolomi ma fa'afiafiaga eseese i le lotoifale

 

3. Mea'aipa'u fa'afefete afifi mamanu fa'apipi'i ua fa'aulu i manatu fa'aleaganu'u

O le afifiina o oloa tausi soifua maloloina e tolu laulau ma tolu laulau i fafo, ma o le pusa mooncake ua sili atu ona matagofie ma matagofie i lea tausaga ma lea tausaga, ma o le tulaga o le soona afifiina o loʻo avea pea ma oloa tafafao maimoa.Matuia.O le tele o mea'ai "mea'ai lanu meamata" e fa'aogaina ai mea e le mafai ona fa'aleagaina.4. Le manatu o le afifiina feololo ma le puipuiga o le siosiomagapa'u fa'afefete afifi afifiina o le a faamalosia ai le lauiloa o pusa afifi laupapa feololo, ua faailoa mai e le au atamamai e faapea o le laupapa medium-density o loo i ai formaldehyde, o le afaina o formaldehyde i le tino o le tagata ua lauiloa, o sea mea e faauo i le siosiomaga?"A maeʻa le lalolagi, e tatau i pisinisi afifi ona malamalama i le afifiina o oloa mai le maualuga o le" puipui lanumeamata ".

 

Lona tolu, o le a atinaʻe le faʻapipiʻiina o pisinisi ma le atinaʻeina o isi pisinisi

Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea taumafa, oloa gaosi meaʻai e manaʻomia le afifiina, afifi saʻo e aʻafia ai le lelei o oloa gaosi meaʻai, togi ma maketi faʻatau.E ui lava e le mafai ona faʻatusalia le tulaga lelei o meaʻai, afifi lelei e mafai ona faʻamautinoa ma faʻalauteleina le ola o meaʻai, faʻalautele le ola o meaʻai, ma faʻapipiʻi lelei e mafai ona maua ai se igoa tauleleia mo oloa ma faʻamuamua tagata faʻatau.O le mea lea, o pisinisi taumafa e fa'atauaina tele i le filifiliga opa'u fa'afefete afifi afifiina oloa, e aofia ai le mamanu ma le filifilia o le faʻatumu, masini faʻapipiʻi, mea faʻapipiʻi ma mea teuteu afifi.

O lo'o i ai le tele o alamanuia tau mea'ai, o le oloa tutusapa'u fa'afefete afifi manaoga afifiina ua fausia ai se mamanu patino, e tatau ona tuuina atu e le kamupani afifiina talafeagai le countermeasures atinae talafeagai e ala i suesuega maketi, e aofia ai masini afifi, mea afifiina, afifiina specifications ma isi itu.

Package puff pastry E atiaʻe le afifiina ma le atinaʻeina o pisinisi tau taumafa.Muamua, o meaʻai faigofie, meaʻai faigofie o se manatu lautele, o ana oloa e aofia i pisinisi eseese o le alamanuia o meaʻai, o le saoasaoa o le atinaʻe e vave tele, o le manaʻomia tele e tele, o lona ituaiga, foliga, faʻamatalaga e eseese, o le manaʻoga mo le afifiina. alamanuia, e le taumate e fou, ae o le tele foi;O le lona lua o meaʻai susu, o lona manaʻoga e tele, o loʻo faʻatupulaia vave le pisinisi o meaʻai, ae o le afifiina o oloa susu e tasi, e le mafai ona faʻafetaui manaʻoga o suiga o maketi, aemaise lava le tuʻuina atu o susu susu i totonu o le taulaga, o le afifiina. mana'oga e tele le gafatia;O le lona tolu o le gaosiga o faʻatoʻaga ma oloa pito i tua, ma o le taimi nei o le tele o itulagi o loʻo faʻavavevaveina le faʻasaoina ma le gaosiga o mea tau faʻatoʻaga.Le tula'i mai o le tele o mea'ai e ta'imua atina'e, ae o nei atina'e oloa afifiina

4

E masani lava i tua, o le a manuia le atina'eina o atina'e tau taumafa i taulaga.

Faʻatasi ai ma le faʻaleleia atili o le faʻatulagaina o oloa gaosi oloa ma le faʻaleleia o oloa, o le a tuʻuina atu foʻi manaʻoga fou mo le afifiina, muamua, faʻamautinoaga lelei o meaʻai ma le saogalemu, manaʻoga sili atu ona mamafa mo tekonolosi faʻapipiʻi ma mea faʻapipiʻi;O le lona lua o le faʻatumu, faʻapipiʻi pepa ma le saoasaoa, faʻamatalaga e sili atu ona eseese, ma taumafai e ausia tulaga faʻasalalau, faʻasologa, ma le lautele o mea faʻapipiʻi ma pusa.O le lona tolu o le i ai lea o manaʻoga maualuga atu mo le faʻapipiʻiina o teuteuga ma le afifiina o ata, lona fa o le i ai lea o ni mea fou fou i le afifiina o le faʻaogaina o mea taufaasese, ma le lima o le taumafai e faʻaitiitia le tau o le afifiina.Ona o oloa eseese i le alamanuia o meaʻai, o manaʻoga o loʻo i luga o loʻo taulaʻi i luga, e pei o le susu, aano o manufasi, oloa gaosi vai, fualaau aina ma fualaau faisua, o le faʻasaoina ma le lelei o manaʻoga e sili atu ona faʻamalosi, lole lole masini ma faʻapipiʻiina faʻamatalaga manaʻoga e sili atu. diversified, afifiina ma teuteu manaʻoga e maualuga atu, ma o nisi meaʻai maualuga ma se aofaʻiga tele o oloa mo le faʻamaoniaina o mea e manaʻomia e sili atu.

“O le atinae o lepa'u fa'afefete afifi Alamanuia afifiina o le a manaʻomia ai le atinaʻeina o fale gaosi meaʻai e faʻatautaia, ma o le atinaʻeina o pisinisi taumafa o le a manaʻomia ai foʻi le lagolago malosi mo le atinaʻeina o fale gaosi oloa."O le sootaga i le va o fale gaosi oloa ma isi pisinisi e tutusa ma le pisinisi o meaʻai, faʻatasi ma atinaʻe masani.


Taimi meli: Sep-05-2023
//