• Tala Fou

O le 2023 fa'alauiloa oloa fou na faia ma le mamalu

O le 2023 fa'alauiloa oloa fou na faia ma le mamalu

O le fonotaga a le au tusitala na amata i le matagofie o faafiafiaga a faiaoga mai le au tusiata a le "Huayin Laoqiang", o se measina faaleaganuu e le vaaia o Saina.O le leo o Huayin Laoqiang na faʻaalia ai le naunautai ma le mitamita o tagata i Sanqin, ma i le taimi lava e tasi na faʻatagaina ai e le au auai ia lagona le mafanafana talimalo a le BHS

O le susuga ia Wu Xiaohui, Pule Sili o le BHS Saina, na saunoa i luga o le tulaga.Na ia faʻalauiloaina le faʻatulagaina o le BHS China ma le vaʻaiga o le "2025 Future sikareti pusa Cardboard Factory" ma le "2025 Future Carton Factory".Na ta’ua fo’i e Mr. Wu e fa’apea, i le vaitau ua mae’a fa’ama’i, ua toe fa’aleleia le tamaoaiga o le atunu’u ma ua malosi le mana’oga.O le a faʻaauau pea ona lagolagoina e le BHS le pisinisi pusa sikaleti pusa sikaleti a paʻaga i le alamanuia sili atu le malosi.

I le taimi nei, atoapusa sikaletialamanuia corrugated ua ulufale atu i se vaitau fou o le gaosiga maualuga-saosaoa, lelei ma le atamai.Ina ia ausia le sini ma faʻamalosia le alamanuia, BHS, BDS, ma BTS ua faʻatuina atu ni oloa fou pusa sikaleti.

pusa sikaleti

O Mr. Chen Zhigang, Sales Director o le BHS, na faailoa atu i tagata uma na faatulagaina e le BHS le Belt and Road Initiative i Midwest i le amataga o le 2018, na asiasi atu i le tele o tagata faatau fale gaosi pusa sikaleti i luga o le auala, suʻesuʻeina tulaga o maketi i Midwest e ala i luga. -o-le-spot asiasiga, ma suʻesuʻeina loloto le faʻatulagaina o faʻatonuga a tagata faʻatau ma manaʻoga gaosiga.I le gasologa o tausaga, o loʻo suʻesuʻeina e le BHS poʻo le a le ituaiga taʻavale e manaʻomia i le maketi i Midwest.E ui lava ua faʻalavelaveina lenei faʻagasologa e le faʻamaʻi, e leʻi taofia lava le BHS.

O aso nei ua aumai ai e le BHS se Star of Excellence series sikaleti pusa faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi laina gaosiga - "Excellent Sail", o le saoasaoa o le mamanu o lenei laina corrugated o le 270m / min, o le lautele o le faitotoa o le 2.5 mita, ma e mafai ona ausia se gaosiga faalemasina o le 13.8 miliona sikuea mita o pusa sikaleti pusa pepa pepa .

Na faailoa mai foi e Mr. Chen i le fonotaga a le au tusitala e faapea o le tau o le laina atoa o le 21.68 miliona yuan, ma le mafaufau i le tulaga o le oka o loʻo i ai nei ma le gaosiga o le gaosiga o le BHS Shanghai falegaosimea, o le maualuga o le 4 "vaa lelei" e mafai ona tuʻuina atu i le 2023. , ma o le a sainia le konekarate i luma ole 5.31.O le BHS production management system o le a tuʻuina atu o se meaalofa.

E faʻamoemoe le BHS e mafai e tagata faʻatau ona faigofie ona umia le laina BHS atoa e tusa lava pe faʻatapulaʻaina le paketi muamua o tupe teufaafaigaluega, ina ia mafai ai ona toe maua mai le tau o tupe teufaafaigaluega i se taimi sili ona puupuu, ma e mafai ona faʻaleleia le laina taʻavale i se taimi lata mai, lea o loʻo i ai i le laina. fa'atasi ai ma le falegaosi pepa e sili atu ona lelei ma atamai i le lumana'i.mana'omia.I le taimi lava e tasi, o loʻo tuʻuina atu ai meafaigaluega ma polokalama faʻavae mo le faʻatinoina o masini lomitusi numera i luga ole laiga i le lumanaʻi.

sikaleti-1

O Mr. Ge Yan, le Sales Manager o BHS Digital Printing Machines, na faʻasalalau atu i tagata uma o se pusa sikaleti fou oloa a le BHS ua sili ona tosina mai le maketi i le lua tausaga talu ai - DPU masini lomitusi numera.

Na faailoa mai e Mr. Ge o le masini lolomi sikaleti numera na faavaeina i le BHS Siamani i le amataga o le 2010. A maeʻa le silia ma le sefulu tausaga o suʻesuʻega ma atinaʻe, o le muamua 2.8-mita DPU masini lomitusi numera o le a tuʻuina atu i Siamani i le 2020, ma le 35 miliona sikuea. mita o pusa fa'akomepiuta fa'alu'u o le a gaosia.oloa.I le 2022, o le Asia-Pacific version of BHS digital printing machines na amata foʻi suʻega aloaʻia.O meafaigaluega nei e maua ai le poto masani a le BHS Siamani i le silia ma le sefulu tausaga i le lomitusi numera, ma tuʻufaʻatasia le tulaga taʻutaʻua a le BHS i laina faʻapipiʻi pusa sikaleti masani.Le suiga o oloa atamai.

O le lautele maualuga o lenei masini lolomi pusa sikaleti numera DPU o le 1800mm-2200mm, o le saoasaoa maualuga o le 150m / min-180m / min, o le maualuga o le gaosiga gafatia i le itula o le 16000m2-22000m2, CMYK faaopoopo 3 lanu ua faʻaagaga, ma le muai- ufiufi ma varnishing galuega e filifili e ausia aafiaga lomitusi O le 1200DPI.I le taimi lava e tasi, o le suiga o le faasologa o le saoasaoa o lenei masini lolomi pusa sikaleti e na o le tasi le minute, o le taimi e tuʻuina atu ai le oloa atoa e faʻaitiitia i le aso e tasi, o le gaioiga o le gau e faʻaitiitia i le 1%, ma e manaʻomia e le tagata faʻatautaia le 1- 2 tagata.


Taimi meli: Me-03-2023
//