• Nūhou

Pehea ʻoe e hana ai i kahi ʻeke pepa: He alakaʻi piha

I kahi makahiki i ʻoi aku ka nui o ka hoʻomau ʻana ma mua o ka wā ma mua, ʻo ka hana ʻana i kāu ʻeke pepa ponoʻī e hāʻawi i kahi ʻokoʻa kūpono a me ke kaiaola i ka plastic. ʻAʻole wale nāʻeke pepa e hoʻemi i ka hopena o ke kaiapuni, akā hāʻawi pū lākou i kahi puka hoʻomohala a me kahi pā pilikino kūikawā. Inā ʻoe e ʻimi nei e hana i nā ʻeke makana maʻamau, nā ʻeke kūʻai, a i ʻole nā ​​​​ʻoluʻolu mālama, e alakaʻi kēia alakaʻi iā ʻoe i ke kaʻina hana i kēlā me kēia pae o ka hana ʻana i kāu ponoʻī.ʻeke pepa.

Pahu ʻono kokoleka

Ka papa inoa o nā mea hana a me nā mea hanaʻeke pepa

No ka hoʻomaka ʻana, pono ʻoe i kekahi mau mea pono a me nā mea hana, ʻo ka nui o ia mau mea i loaʻa iā ʻoe ma ka home.

Mea Hana:

  • Pepa Krafta i ʻole kekahi pepa mānoanoa āu e koho ai
  • lāʻau kāpilia i ʻole hoʻopili
  • ʻokiʻoki
  • Rula
  • penikala
  • Nā mea hoʻonani(koho: nā peʻa, nā mea hoʻopili, nā pena)

Mea hana:

Moena ʻokiʻoki (koho no ka ʻoki pololei ʻana)

Puke iwi

 Pahu ʻono kokoleka

Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hana ʻana aʻeke pepa

KaʻAnuʻu Hana 1: E hoʻomākaukau i kāu pepa

E ʻoki i ka pepa i kou nui makemake. No ka ʻeke liʻiliʻi maʻamau, hana maikaʻi kahi pepa i ana ʻia 15 x 30 iniha. E hoʻohana i ka lula a me ka penikala e kaha i nā ana a ʻoki i ka pepa me ka ʻoki a i ʻole ka moena ʻoki no ka pololei.

KaʻAnuʻu Hana 2: E hana i ka Base

E pelu i ka pepa i ka hapalua ka lōʻihi a ʻoki maikaʻi me ka waihona iwi a i ʻole kou manamana lima. E wehe i ka paʻi a lawe mai i kēlā me kēia ʻaoʻao i ka ʻaoʻao waena, e uhi iki. E hoʻopili i ke kāpili i ka uhi a paʻi e hoʻopaʻa i ka hili.

KaʻAnuʻu 3: E hana i ka lalo o ka ʻeke

E hoʻopili i ka ʻaoʻao lalo i luna ma kahi o 2-3 iniha e hana i kahi kumu. E wehe i kēia ʻāpana a pelu i nā kihi i mau huinakolu, a laila e pelu i ka ʻaoʻao o luna a lalo i ke kikowaena. Paʻa me ke kāpili.

KaʻAnuʻu Hana 4: E hana i nā ʻaoʻao

Me ka paʻa o ke kumu, e kaomi mālie i nā ʻaoʻao o ka ʻeke i loko, e hana ana i ʻelua mau ʻaoʻao. Hāʻawi kēia i kāu ʻeke i kona ʻano kuʻuna.

KaʻAnuʻu Hana 5: Hoʻohui i nā lima (koho)

No nā lima, e kī i ʻelua puka ma luna o ka ʻeke ma kēlā me kēia ʻaoʻao. E wili i kahi kaula a i ʻole lipine ma kēlā me kēia puka a hoʻopaʻa i nā puʻupuʻu ma loko e paʻa.

 pahu nui kokoleka

Hoʻomalu no ka hana ʻanaʻeke pepa

ʻOi aku ka maikaʻi o ka Pepa: E hoʻohana i ka pepa paʻa e hōʻoia i hiki i kāu ʻeke ke paʻa i ke kaumaha me ka ʻole e haehae.

Ka hoʻohana ʻana i ke kāpili: E hoʻopili liʻiliʻi i ke kāpili e pale i ka wīwī i ka pepa.

Nā Pākuʻi Hoʻohiwahiwa: Hoʻopilikino i kāu ʻeke me nā peʻa, nā mea paʻi, a i ʻole nā ​​kiʻi kiʻi e hoʻomaikaʻi i kona hoʻopiʻi nani.

Nā Pōmaikaʻi Kaiapuni

Ke hana ʻana iā ʻoe ihoʻeke pepaʻaʻole ia he hana leʻaleʻa wale nō akā he koho pili i ka kaiapuni. ʻAʻole like me nā ʻeke plastik,ʻeke pepabiodegradable a hiki ke hana hou. Ma ke koho ʻana e hana a hoʻohana ʻeke pepa, ke hāʻawi nei ʻoe i ka hōʻemi ʻana i ka ʻōpala plastik a me ka hāpai ʻana i ka hoʻomau.

 pahu nui kokoleka

Hoohana no kaʻEke Pepa

ʻeke pepaHiki ke hoʻohana ʻia i nā ʻano hana like ʻole:

Nā ʻeke kūʻai: E hoʻohana i ka pepa paʻa e hana i nā ʻeke kūʻai maʻamau no kāu huakaʻi kūʻai.

Nā ʻeke makana: Hoʻopilikino i kāu mau ʻeke me nā mea hoʻonaninani no kahi ʻike hāʻawi makana pilikino.

Nā mea e mālama ai: hoʻohanaʻeke pepae hoʻonohonoho a mālama i nā mea e like me nā mea pāʻani, nā mea hana, a i ʻole nā ​​​​mea pāʻani.

Hoʻohiwahiwa Home: E hana i nā kukui ʻeke pepa a i ʻole nā ​​uhi hoʻonaninani no nā ipu kanu.

Wholesale Custom Printed Luxury Book Shaped Chocolate Packing Box Bulk Rigid Paper Magnetic Gift Packaging Chocolate Box

Ka hopena

Hana anaʻeke pepaHe hana hoʻomaikaʻi a hoʻomau e hāʻawi ana i nā pono he nui no ke kaiapuni a me kāu noʻonoʻo. Ma ka hahai ʻana i kēia mau ʻōlelo aʻoaʻo a me nā ʻōlelo aʻoaʻo, hiki iā ʻoe ke hana i nā ʻeke nani a kūpono hoʻi i kāu pono. Hoʻopili i kēia hoʻomaʻamaʻa kaiaola a hauʻoli i ka hauʻoli o ka hana ʻana i mea pono me kou mau lima ponoʻī.

 pahu pastry


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-24-2024
//